Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: România a fost şi trebuie să rămână o forţă agricolă în Uniunea Europeană!

PSD-motorina

România a fost şi trebuie să rămână o forţă agricolă în Uniunea Europeană! Iar noi, ca ţară, trebuie să ajungem la un nivel de siguranță alimentară cât mai mare. PSD este partidul care a sprijinit cel mai mult agricultura şi suntem consecvenţi.
Astfel, Ministerul Agriculturii a decis să prelungească perioada de reducerea a accizei la motorină cu încă trei ani. Aceasta, pentru ca fermierii să aibă un cost de producție cât mai competitiv și o rentabilitate menită să consolideze agricultura națională!
Măsura reducerii accizei la motorina pentru agricultură se adaugă și completează subvențiile acordate la timp precum şi numeroasele programe de susținere financiară în acest sector de activitate.
DETALII: https://economedia.ro/proiect-schema-de-ajutor-de-stat-pentru-reducerea-accizei-la-motorina-utilizata-in-agricultura-prelungita-cu-inca-trei-ani.html?fbclid=IwAR2XAU-avA36MWtTugiVvEss1k7bpYEpZvYAoAw5GY0Hb24a11YvbAeIOIQ


Publicat  :  noiembrie 21, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare