Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: Am donat 800 de ghiozdane dotate cu rechizite pentru elevii din județul Giurgiu

Motreanu+ VacaruM-am alăturat campaniei Consiliului Județean Giurgiu prin care elevii din județ au primit alte 1.000 de ghiozdane dotate cu rechizite. Campania CJ Giurgiu se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.
Ghizodanele și rechizitele pe care le-am donat au fost preluate de primarii din localitățile pe care le-am vizitat și vor fi distribuite elevilor, înainte de începerea anului școlar.
Echipa PNL Giurgiu consideră că toți copiii și tinerii trebuie să aibă acces la educație, pentru a avea o șansă în plus la o viață mai bună.

Malu De aceea, acordăm atenție asigurării condițiilor pentru un învățământ de calitate la noi în județ. Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu.

HerastiDe asemenea, am obținut fonduri europene pentru dotarea cu calculatoare, laptopuri, mobilier și materiale didactice a 52 de unități de învățământ din județ.
Le urez tuturor elevilor din județul Giurgiu succes la învățătură și un an nou şcolar cât mai bun!


Publicat  :  septembrie 9, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare