Poziţia preşedintelui PMP Giurgiu, Ştefan Burlacu, faţă de ultimele mutări de pe scena politică giurgiuveană. O alianţă de dreapta este imposibilă în acest moment

stefan burlacu pmp giurgiu

Ştefan Burlacu, preşedintele PMP Giurgiu şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dezaprobă tot ceea ce se întâmplă în ultima vreme pe scena politică giurgiuveană.
Traseismul politic, ameninţările la care sunt supuşi candidaţii, viciază serios voinţa electoratului, apreciază liderul PMP Giurgiu:
” Această schimbare a candidaţilor de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga, nu are nimic în comun cu interesele oamenilor din judeţul Giurgiu. PMP-ul nu o să accepte vreodată aşa ceva.
În loc să ofere soluţii viabile pentru dezvoltarea acestui judeţ, principalele partide politice locale, PSD-ul şi PNL-ul, sunt preocupate doar de o luptă politică care nu aduce vreun beneficiu giurgiuvenilor, ci doar intereselor personale şi de grup ale liderilor politici.
Mai mult, sunt îngrijorat de faptul că în ultima vreme au început să se manifeste acţiuni total nedemocratice, ce pot vicia rezultatul alegerilor din această toamnă.
Candidaţii sunt ameninţaţi, au loc controale de intimidare. Dacă acest lucru va continua, vom sesiza toate instituţiile statului abilitate să vegheze la respectarea legii.
PMP Giurgiu o să aibă candidaţi proprii pentru alegerile locale, atât la Consiliul Judeţean, cât şi la primăria municipiului Giurgiu. O alianţă de dreapta este imposibilă în acest moment ” ne-a declarat Ştefan Burlacu, preşedintele PMP Giurgiu.


Publicat  :  iulie 24, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare