Poliţia Giurgiu a lansat „Programele de prevenire a criminalității pe anul 2018”

toneJoi, 15 martie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a susţinut o conferință de presă ce a avut ca temă: „Programele de prevenire a criminalității pe anul 2018”.
La conferința de presă a participat Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, care a prezentat principalele programe de prevenire a criminalității și impactul pe care îl au anumite tipuri de infracțiuni asupra sentimentului de siguranță în rândul populației.
” În urma coroborării tuturor informațiilor analizate, respectiv evoluția situației operative, impactul pe care anumite tipuri de infracțiuni îl au asupra sentimentului de siguranță în rândul populației, implicațiile juridice și sociale ce decurg din comiterea de fapte penale pentru diverse categorii de persoane, au fost stabilite următoarele priorități locale de prevenire a criminalității la nivelul IPJ Giurgiu pe anul 2018:
– Programul de prevenire a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor;
– Programul de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului;
– Programul de prevenire a violenței în familie;
– Programul de prevenire a infracțiunilor de „Lovirea sau alte violențe”
Acestea sunt cele patru programe pe care le-am pregătit Bineînţeles, nu am fi putut să desfăşurăm activităţile propuse dacă nu am fi avut resursele financiare necesare. Suntem foarte mulţumiţi că în acest an Autoritatea Teritorială de Ordine Publica a alocat pentru aceste programe un buget de 10 ori mai mare comparativ cu anul trecut „, a declarat comisarul şef Cătălin Tone, Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.
Alături de polițiști în sală au fost prezenți, reprezentanți ai autorităților publice locale și partenerii cu atribuții în domeniul prevenirii criminalității, care permanent au sprijinit polițiștii în activitățile desfășurate.


Publicat  :  martie 15, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare