PMP în sprijinul sportului!

pmp (2)

La sfârşitul acestei săptămâni, organizaţia de tineret a PMP Giurgiu a sărbătorit Ziua Sportului organizând un campionat de baschet. Această alegere nu a fost una întâmplătoare; printr-un comunicat de presă, organizaţia de tineret a PMP a anunţa că a decis să organizeze această manifestare sportivă în semn de protest faţă de desfiinţarea echipei reprezentative de baschet a oraşului:

„Am ales acest sport pentru că este un subiect sensibil în Giurgiu, după ce în aprilie 2013, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustatea, a retras sprijinul echipei CSS Giurgiu, echipă ce activa în Divizia A, distrugând visurile sportivilor de performanţă giurgiuveni. Munca celor de la CSS Giurgiu, de mai bine de 20 ani, s-a dus pe apa sâmbetei, datorită orgoliilor şi ambiţiilor unui om care nu a făcut absolut nimic pentru judeţul Giurgiu. Baschetul nu va muri, chiar dacă dl. Mustatea face tot posibilul ca perla sportului giurgiuvean să nu mai strălucească.”

Reprezentanţii PMP mai spun că vor continua să susţină activ activitatea sportivă din judeţul Giurgiu, accentul fiind pus pe performanţă.

pmp (1)


Publicat  :  mai 19, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare