Pleci in vacanta vara aceasta? Alege asigurarea de calatorie INSOTRAVEL de la Gothaer!

logo gothaerFara indoiala, fiecare persoana asteapta cu nerabdare concediul de vara si isi doreste ca macar in zilele de vacanta sa uite cu totul de griji si de stresul de la serviciu.

Insa pentru foarte multi, vacanta planificata din timp se dovedeste a fi un esec total, pentru ca nu mai pot pleca din cauza agentiilor de turism care intra in insolventa si, mai mult decat atat, nu isi pot recupera banii pentru a reusi sa se reorienteze. Din acest motiv, Gothaer a hotarat sa le ofere tuturor celor care vor sa evite o asemenea experienta neplacuta asigurarea de calatorie InsoTravel, prima asigurare din Romania care acopera riscul pierderii avansului, respectiv a sumelor platite INTEGRAL!
In cazul in care si tu iti doresti sa cumperi un pachet turistic avantajos, insa in acelasi timp vrei sa ai siguranta ca in cazul unor probleme ale agentiei de turism nu o sa fii afectat, atunci te invitam sa descoperi avantajele asigurarii facultative de calatorie InsoTravel.
Iata de ce iti recomandam sa alegi asigurarea InsoTravel de la Gothaer:
Deoarece acopera sumele platite de catre tine catre o agentie de turism, fie ca ai ales plata partiala sau integrala, pentru serviciile/pachetul turistic in cazul in care agentia intra in faliment/insolventa dupa data achizitiei pachetului turistic;
Intrucat poti achizitiona online aceasta asigurare de pe www.gothaer.ro, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la sediul asiguratorului.
Pentru ca poate acoperi pana la maximum 2500 Euro/pachet turistic, aceasta limita fiind destul de mare avand in vedere ca un sejur in strainatate consta, in medie, 550 de Euro de persoana.
Cum poti beneficia de acoperirea oferita de aceasta asigurare?
Daca ai achizitionat un pachet de servicii turistice de la o agentie de turism ce a fost analizata in prealabil de Gothaer;
Daca ai ales sa inchei o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate de la Gothaer in ziua semnarii contractului de achizitie a pachetului de servicii turistice sau in maximum 5 zile lucratoare de la aceasta data;
Daca ai achitat prima de asigurare.
Asadar, daca si tu faci parte din categoria celor care vor sa isi rezerve pachete turistice prin intermediul agentiilor si vrei sa te asiguri ca vacanta ramane vacanta, atunci nu mai sta pe ganduri! Presupunand ca iti doresti sa fii complet asigurat cand pleci in vacanta, atunci incheie si Asigurarea Bagajelor de Calatorie si Asigurarea Storno de la Gothaer, intrucat ele acopera riscuri care iti pot afecta calatoria inca din momentul planificarii si pana la intoarcerea in tara!


Publicat  :  iunie 20, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare