Petrecere ,cu răvaşe, la Poliţia Giurgiu

646x404La această oră, într-o locaţie discretă din municipiul Giurgiu, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu sărbătoreşte un moment important pentru instituţie: câştigarea concursului de inspector şef adjunct al IPJ Giurgiu de către comisarul şef Ion Croitoru, ginerele primarului comunei Gostinu, Dumitru Vacaru.
Cu toate că rezultatul examenului a fost anunţat de curând, localul, meniul şi muzica erau stabilite cu câteva zile în urmă, intuiţie de poliţişti, probabil.
Petrecerea fiind una ” surpriza”, din meniu nu lipseşte tradiţionala plăcinta cu brânză cu răvaşe.
Pe surse, am aflat care sunt câteva dintre răvaşele surpriza pregătite pentru conducerea IPJ Giurgiu:
1. Comisar șef G C este implicat în ascunderea de probe în ce privește dosarul penal privind folosirea unor terenuri agricole ce aparțin bisericii G de către numitul D. N, administrator al Asociaţie Agricole V G pentru care a primit, împreuna cu comisarul șef T. V, inspector șef al IPJ Giurgiu, 10 camioane pline cu cereale și sumă se 160.000 euro provenită din subvenții APIA.
2. Comisar șef P. A.- lucrător în cadrul IGPR, fost șef al serviciului AEST Giurgiu urmărea să fie împuternicit de către comisarul șef G. C la comanda serviciului AEST Giurgiu. Acesta cât a lucrat la IPJ Giurgiu a cerut și primit sume cuprinse între 100 și 10.000 lei de la vânători și paznic de vânătoare sume pe care nu le-a mai restituit acordându-le în schimb diverse facilitați. În prezent are de restituit șefului AJVPS Giurgiu suma de 8.000 lei.
3. Comisarul S. G., șef birou în cadrul Serviciului Economic Giurgiu, locuiește cu chirie în apartamentul proprietatea deputatului A. A.căruia îi furnizează informații din dosarele penale instrumentate la SICE.
4. Comisarul șef P. I, în perioada 2014-2016, a dispus lucrătorilor serviciului economic efectuarea de controale în vamă Giurgiu în prezenţa deputatului A. A., pe care îl numea “SPONSORUL”. În aceeași perioadă comisarul șef P.I a primit personal, sau prin intermediul unui lucrător SICE, sume de bani cuprinse între 500 și 3000 euro pentru favorizarea introducerii în țara de mărfuri contrafăcute de către diverse firme de transport propuse de către o informatoare de a sa, numită…
Aici, plăcintele şi răvaşele s-au terminat. Este posibil să fie şi altele, rămâne de aflat!


Publicat  :  noiembrie 27, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare