Performanță : Trei ” măgari” au furat … trei măgari

magari

Trei bărbați sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat după ce au sustras trei măgari de la doi cetățeni din localitățile Daia și Băneasa şi i-au comercializat ulterior pe raza altei comune giurgiuvene.
Sâmbătă, 25 august 2018, la ora 07.30, polițiștii I.P.J. Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de o persoană din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, că persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de 24/25.08.2018, în curtea locuinței mamei sale, din comună Daia, județul Giurgiu, de unde au sustras un măgar.

Tot la data de 25.08.2018, în jurul orei 08.30, polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, au fost sesizați direct, de un bărbat din comună Băneasa, cu privire la faptul că, în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale și i-au au sustras doi măgari.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate de polițiști, în scurt timp, s-a reușit identificarea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 47 de ani, din comună Daia, județul Giurgiu, care în noaptea de 24/25.08.2018 au sustras cele trei animale și ulterior le-au valorificat la doi cetățeni din comună Slobozia, județul Giurgiu, contra sumei de 300 lei.

Cele trei animale, în valoare de aproximativ 1.500 lei, au fost predate persoanelor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să fie înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu propunere legală.


Publicat  :  august 26, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare