Patru pretendenţi la conducerea Organizaţia Municipale a PSD

alegeri organizatia municipala PSD GR

Conducerea Organizaţiei municipale a PSD este asigurată în prezent, interimar, de către primarul Nicolae Barbu. Mai mulţi „amici” politici ai acestuia îşi doresc să aibă cât mai repede loc alegerile în cadrul organizaţiei, pentru a nu-i oferi lui Nicolae Barbu timpul necesar pentru consolidarea puterii la nivel de municipiu.
Principalul interesat este deputatul Nicolae Florian, care şi-a dori că alegerile să aibă loc în cât mai scurt timp, aceasta deoarece prin târg se vorbeşte că deja se pregăteşte să candideze împotriva actualului primar.

Dacă rivalitatea dintre cei doi nu mai este o noutate, surpriza vine din faptul că alţi doi membri marcanţi ai PSD şi-au propus să candideze la viitoare alegeri. Este vorba despre Andrei Alexandru, cunoscut prin faptul că este un foarte bun negociator şi că are relaţii de prietenie la nivelul tuturor partidelor. Deasemenea, este o persoană influentă la nivel de municipiu, în primul rând printre tinerii din partid.
Un alt potenţial candidat este Marian Mina, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, care ar vrea ca pe pe lângă funcţia administrativă pe care o deţine în prezent să aibă şi o poziţie importantă în partid. Asul din mânecă al acestuia ar putea să fie faptul că este considerat de către preşedintele Niculae Badalau cel mai de încredere colaborator.


Publicat  :  iunie 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare