Patru containere şi 20 de concentratoare de oxigen au intrat astăzi în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

oxigen

Conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu continuă să sprijine eforturile cadrelor medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu confruntate cu un număr tot mai mare de persoane infectate cu COVID-19.
Pe pagina personală de socializare, Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean, anunţă că unitatea medicală giurgiuveana beneficiază începând de astăzi de alte 4 containere şi de 20 de concentratoare de oxigen:Dumitru beianu-presedinte CJ Giurgiu

 

” Situație îngrijorătoare la Spitalul Județean, în privința persoanelor infectate cu Sars-CoV 2, evoluția cazurilor fiind, dincolo de fluctuații, în evidentă creștere.
Dincolo de aprecieri sincere pentru activitatea personalului, susținerea obligatorie s-a concretizat în achiziționarea altor 4 containere care asigura condiții bune bolnavilor din UPU, dar și alte 20 de concentratoare de oxigen, sosite astăzi, indispensabile suferinzilor cu probleme de respiraţie.
Suplimentar, se procedează la repararea și conexarea conductei de alimentare cu oxigen, în lupta zilnică pentru amenajarea unui număr cât mai mare de paturi.
Nu ratez ocazia de a recomanda, cu maximă preocupare, respectarea strictă a regulilor și a sfaturilor venite dinspre specialiști și autorități, singurii în măsura să cunoască, să interpreteze și să facă recomandări obiective. „


Publicat  :  noiembrie 10, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare