Partidul Social Democrat vine, la alegerile din 6 decembrie, cu echipa de care România are nevoie

psd c

 

„Suntem echipa #PSD_Giurgiu pentru Camera Deputaţilor!
Suntem tineri, profesionişti şi fiecare dintre noi a demonstrat că poate şi FACE lucruri bune pentru giurgiuveni! Însă, totodată, ne punem experienţa şi priceperea în slujba #tuturor_românilor.

Ţara noastră se află în cea mai grea criză socială, economică şi sanitară, din ultimele 3 decenii. Tineri sau adulţi ori vârstnici, bugetari sau antreprenori, elevi, profesori, medici, fermieri, suntem afectaţi cu toţii. Şi, din nefericire, cu actuala guvernare nu avem nicio perspectivă, pentru că pe ei îi preocupă doar să aibă toată puterea!

România are nevoie urgent de măsuri clare, aplicabile în toate sectoarele de activitate! Avem nevoie de profesionişti, de specialişti, de oameni serioşi care să conlucreze pentru a readuce românilor siguranţa unui trai mai bun!

Partidul Social Democrat vine, la alegerile din 6 decembrie, cu echipa de care #România are nevoie, dar şi cu un Program de Guvernare solid, aplicabil şi care conţine cele mai bune măsuri pentru a salva ţara noastră din dezastrul în care se află acum!”- Echipa PSD Giurgiu.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020

 


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare