Până şi prietenii apropiaţi îl părăsesc pe Marin Anton

ionel dinu

„Conferinţa mea de presă de astăzi este un protest faţă de modul în care Marin Anton şi Marian Măroiu conduc PNL Giurgiu. Este un semnal de alarmă, tras în al 12-lea ceas. M-am săturat ca PNL Giurgiu să trăiască între coşmarurile lui Marin Anton şi visurile lui Marian Măroiu” – sunt frazele prin care şi-a început Ionel Dinu, fost secretar al PNL Giurgiu (şi prieten apropiat al preşedintelui Marin Anton), conferinţa de presă de joi, 22 noiembrie.
Fostul consilier local spune că, în acest moment, PNL Giurgiu este destructurat şi condus în mod dictatorial de către Marin Anton: „Marin Anton se minte singur. Vorbeşte la telefon cu unii primari şi are impresia că aceştia vor fi alături de el la alegeri. Nici acum nu a înţeles că primarii merg după putere.La cum este poziţionat la ora actuală PSD Giurgiu, cu Niculae Bădălău ministru economiei, are toate pârghiile necesare pentru a câştiga lejer alegerile viitoare. PNL Giurgiu nu are în prezent organizaţii în 20 de localităţi, mai mult, cele pe care le aveam, au început să migreze către alte partide, considerate mai serioase.
În loc să fie preocupat în conferinţele de presă de vânătoarea de câini, poate Marin Anton se va ocupa şi lucruri cu adevărat serioase, de exemplu, organizarea partidului! ” a mai declarat Ionel Dinu.


Publicat  :  noiembrie 22, 2018

Related Articles

Un comentariu

  1. gabi

    asa ai fugit si de la PD in 2004 si tot la PSD te-ai dus care tea pus, drept rasplata, vicepresedinte la C.J. Giurgiu

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare