Până şi moldovenii râd de Giurgiu: ” Civilizaţia nu a ajuns în această zonă!”

ras„Şoferii, în pericol! Drumul dintre Giurgiu şi Podul Prieteniei, impracticabil! „, este titlul din publicaţia ” Sputnik „, ce apare în Republica Moldova. Bineînţeles, până şi fraţii noştrii spun că: „civilizaţia nu a ajuns în această zonă”:
„Pe o porţiune de câteva sute de metri, timpul parcă a stat în loc, iar civilizaţia nu a ajuns în acestă zonă. Cum arată şi ce se întâmplă cu semnalizarea rutieră?
Autorităţi inconştiente, vieţi puse în pericol şi un proiect de drum care este pasat, de la autorităţile locale ,la cele centrale, fără nici un rezultat. Aceasta este situaţia în cazul drumului de legătură dintre municipiul Giurgiu şi Podul Prieteniei Giurgiu- Ruse, unde, pe câteva sute de metri, sunt zone care se aseamănă mai degrabă cu uliţele nedesfundate din satele uitate de lume ale României.
Şi totuşi, vorbim de o arteră importantă, însă pare lipsită de orice însemnătate pentru cei în mâinile cărora se află puterea de a îndrepta lucrurile.
„Este vorba despre un sector de câteva sute de metri aproape impracticabil, cu zone neasfaltate din pietriş şi pământ pe care autorităţile locale din Giurgiu spun că l-ar fi transferat la Ministerul Transporturilor, dar, în lipsa unei Hotărâri de Guvern care să aprobe acest transfer, şoseaua rămâne tot în administrarea municipiului Giurgiu”, informează Radio România Actualităţi pe pagina sa de Facebook.
Nu doar carosabilul creează probleme şoferilor, ci şi semnalizarea rutieră, care nu este corespunzătoare pentru cea mai aglomerată rută dintre România şi Bulgaria.
BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik, Georgiana Arsene.”

Sursa: www. sputnik.md


Publicat  :  aprilie 10, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare