Operatorul gropii de gunoi de la Frăteşti a cedat: renegociază contractul

17035206_10206560977422810_962894989_n

După intervenţia publică a preşedintelui Consiliului judeţean, Marian Mina, după refuzul constant al primarilor de a semna contractul, după ancheta începută de către DNA, operatorul care a câştigat licitaţia pentru administrarea gropii de gunoi de la Frăteşti a trimis primăriilor o altă propunere de contract.

Din noul draft de contract a dispărut clauza care a creat cele mai mari nemulţumiri: facturarea serviciului prestat raportat la un număr de locuitori ce nu corespunde cu realitatea din comunele giurgiuvene.
În noul contract, vor plăti doar cei care beneficiază de serviciul de colectare a gunoiului, urmând ca, după trei luni, să se facă o evaluare a costurilor şi o ajustare de tarife.

‘”În sfârşit au înţeles că riscurile trebuie împărţite. Noi nu le putem cere lor să presteze un serviciu care aduce pierderi societăţii, dar nici ei nu ne pot cere noua să plătim pentru ” eroarea ” făcută de o persoană care a administrat judeţul şi a accepta un contract care este păgubos pentru giurgiuveni”, ne-a declarat unul dintre primarii care acum sunt mulţumiţi de noile clauze contractuale.


Publicat  :  martie 2, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare