Oficial: Nicolae Barbu este candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu

Barbu.. MinaFostul primar, Nicolae Barbu, este începând de astăzi, 22 decembrie, candidatul oficial al PSD Giurgiu pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu la alegerile locale din anul 2024. Totodată, Nicolae Barbu îndeplineşte şi funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei municipale PSD.
Anunţul a fost făcut de către deputatul Marian Mina, preşedintele Organizaţiei judeţene PSD, în cadrul unei conferinţe de presăMarian Mina
„ Îi urez bun revenit în Partidul Social Democrat domnului Nicolae Barbu, candidatul nostru, în 2024, la funcţia de primar al municipiului Giurgiu!
Amândoi am învăţat din greşeli şi sunt convins că, de această dată, vom face împreună o echipă puternică pentru Giurgiu şi pentru giurgiuveni.
Să nu uităm că absolut toate proiectele pe care oamenii le văd, în prezent, în desfăşurare în municipiu reprezintă ideile şi munca domnului Barbu şi ale echipei sale.”Nicolae Barbu

„ Mă bucur că am revenit în PSD, o dovadă că prima dragoste nu se uită. Situaţia catastrofală din oraş în acest moment, renunţarea la proiectele cu finanţare europeană, lipsa de perspectivă a actualei administraţii, sunt principalele motive care m – au determinat să revin în politică. Cu siguranţă vom construi o echipă puternică la PSD Giurgiu, am toată determinarea să mă implic în această întrecere politică”, a declarat fostul primar Nicolae Barbu.


Publicat  :  decembrie 22, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare