Noul subprefect al judeţului Giurgiu, Gogu Moțan, a depus jurământul

gogu motan

Gogu Moțan, noul subprefect al județului Giurgiu, a depus joi, 7 martie, jurământul de învestirea în funcție, în cadrul unei ceremonii găzduite în sala de ședințe a prefecturii Giurgiu.
La manifestare au participat: prefectul Adriana Puţaru, președintele Consiliului județean, Marian Mina, reprezentantul ministerului Administraţiei şi Internelor, șefi de deconcentrate şi mai mulţi primari din judeţ.

” Vreau să le mulţumesc în primul rând primarilor care m-au susţinut pentru această funcţie, le promit că o să-i sprijin cu toată experienţa mea. Vreau să mulţumesc parlamentarilor, preşedintelui Consiliului judeţean, doamnei prefect. Sunt convins că vom colabora foarte bine, că vom face o adevărată echipă, în beneficiul cetăţenilor din judeţul Giurgiu „ a declarata noul subprefect.
” Am aşteptat de mult acest moment, sunt fericită că vom face echipă împreună. Experienţa profesională a noului subprefect reprezintă un real câştig pentru toată lumea: Instituţia Prefectului, primari, instituţii deconcentrate, cetăţenii judeţului Giurgiu „, a mai spus Adriana Puţaru, prefectul judeţului Giurgiu.
Primarul comunei Ghimpaţi, Costel Cărapănceanu liderul primarilor (după cum dânsul a afirmat) şi-a arătat susţinerea pentru noul subprefect:

” În calitate de primar al comunei Ghimpaţi şi lider al primarilor, vreau să vă spun că este o alegere foarte bună. Este un militar de carieră, alături de care vom face o echipă foarte bună. Propunerea este a noastră, a primarilor, pentru ca domnul Gogu Motan să ocupe această funcţie „.
Pe pagina personală de socializare, Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean, i-a urat un bun venit profesionistului Gogu Moţan:
„Mă bucur că am fost, astăzi, alături de colegul şi prietenul meu Gogu Moţan la ceremonia de învestire a sa în funcţia de subprefect al judeţului Giurgiu.
Un profesionist, un om serios şi de echipă, Gogu Moţan este apreciat atât de primarii giurgiuveni, cât şi de şefii instituţiilor deconcentrate şi sunt convins că îşi va îndeplini atribuţiile cu succes!
De asemenea, ştiu că are o colaborare foarte bună cu prefectul Adriana Puţaru şi, astfel, împreună vor face #echipă pentru judeţul #Giurgiu.
Felicitări şi mult succes!”


Publicat  :  martie 7, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare