Noii consilieri județeni au depus jurământul. Cine sunt aceștia

noii consilieri PNL

În şedinţa Consiliului judeţean de marţi, 20 aprilie, au depus jurământul noii consilieri judeţeni validaţi pe locurile lăsate libere în urma demisiilor consilierilor liberali Enache Ionuț-Cristian şi Popescu Alexandru-George.
Noii consilieri judeţeni PNL sunt Petre Tudorache şi Alexandru Liviu Croitorescu.

petre Tudorache
Petre Tudorache locuieşte în Joiţa, este pensionar şi preşedinte al seniorilor din PNL Giurgiu. Este un liberal convins, fiind apreciat şi de conducerea centrală a partidului pentru loialitatea şi perseverenţa sa politică. Postul de consilier judeţean este o răsplată binemeritată pentru întreaga sa activitate .croitorescu
Alexandru Liviu Croitorescu este comisar şef în rezervă, fiind considerat un apropiat al primarului oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre.
Alexandru Liviu Croitorescu a avut o carieră la cel mai înalt nivel în cadrul Ministerului de Interne.
Acesta a fost, printre altele, inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, inspector şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, comandant adjunct la DGPI (fostul doi și-un sfert), director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie, expert de securitate la Departamentul de Afaceri Interne al Camerei Deputaților ( în perioada lui Liviu Dragnea).
Cum era şi normal la un asemenea nivel, numele noului consilier judeţean PNL apare în mai multe dezvăluiri făcute de către presa centrală.
Poate cele mai importante sunt legate de implicarea acestuia, în perioada când coordona DGPI, în scandalul legat de protecţia informativă de care beneficia TelDrum şi Liviu Dragnea (https://www.riseproject.ro/articol/serviciul-lor-secret/) şi în falsificarea ( în perioada DGA ) unor teste psihologice alături de comisarul șef DGA Adrian Anisie, soțul fostului ministru liberal al Educației Monica Anisie (https://psnews.ro/cum-l-a-scapat-psd-din-ghearele-dna-pe-sotul-ministrului-monica-anisie-436538/).
Mai sunt şi multe alte controverse legate de trecutul acestuia profesional , însă importantă este de acum activitatea pe care o va desfăşura în postul de consilier judeţean.
Le urăm pe această cale succes noilor consilieri şi o activitate cât mai eficientă pentru locuitorii judeţului Giurgiu.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare