Noi centre pentru bătrâni în judeţul Giurgiu

centre

Consiliul judeţean Giurgiu urmează să înfiinţeze două noi centre de zi pentru persoanele vârstnice. Cele două centre de zi vor fi amenajate în comunele Răsuceni, sat Cucuruzu şi Băneasa şi se vor realiza prin preluarea în administrare de către Consiliul judeţean, a unor clădiri.

În acest scop, consilierii judeţeni au aprobat luni, 20 martie, preluarea din domeniul public al comunei Băneasa, a clădirii fostului IAS iar din cel al comunei Răsuceni a imobilului dispensarului uman.
În aceste clădiri, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Consiliul judeţean va amenaja centre sociale fără componenţă rezidenţială.

” Dacă aş putea, cu siguranţă aş amenaja câte un centru pentru bătrâni în fiecare comună din judeţul Giurgiu. Avem o populaţie atât de îmbătrânită, de nevoiaşa, încât astfel de centre se impun de către realităţile vieţii cu zi cu zi.
Un centru pentru bătrâni în municipiul Giurgiu, este un proiect pe care mi-l doresc pentru perioada următoare.” spune Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu


Publicat  :  martie 21, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare