Niculae Bădălău, nominalizat pentru postul de ministru al Economiei

Badalau

Comitetul Executiv Național al PSD a votat în cadrul şedinţei de luni, 19 noiembrie, nominalizarea senatorului Niculae Bădălău pentru funcţia de ministru al Economiei. Liderul PSD Giurgiu urmează să-l înlocuiască pe Dănuț Andrușcă.
Pe pagina personală de socializare, Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, îl felicită pe viitorul ministru giurgiuvean:
„Astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost nominalizat pentru funcţia de ministru al Economiei.

Felicitări, domnule preşedinte, sunt convins că veţi obţine rezultate foarte bune pentru România, prin implementarea tuturor măsurilor cuprinse în Programul de Guvernare în acest domeniu.
Ne bucurăm că Giurgiu va avea ca reprezentant în Executiv un profesionist! În numele organizaţiei PSD Giurgiu, vă urez mult succes!
După nominalizarea liderului PSD Giurgiu pentru postul de ministru, rămâne de văzut dacă Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu, îşi ţine promisiunea. Acesta declara în cadrul unei conferinţe de presă: „Promit că dacă văd un giurgiuvean în noul Guvern îl felicit pe Bădălău, chiar dacă nu mi-e drag… O să primească felicitările mele Niculae Bădălău cu toată sinceritatea. „


Publicat  :  noiembrie 19, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare