Niculae Bădălău explică de ce a pleacat Barbu din PSD

badalau

 

” Nicu Barbu nu a vrut să mai candideze la primăriei. El a vrut un post de deputat. A venit la mine şi am avut o discuţie referitor la postul de deputat…
I-am spus că trebuie să continue la primărie. Mi-a spus că o să candideze la primărie, dar vrea să fie trecut şi pe lista de candidaţi de la Camera Deputaţilor. Nu am fost de acord.
I-am spus că eu nu vreau să păcălesc cetăţenii, să susţinem un primar care după două luni renunţă la funcţie pentru a deveni deputat.. Nu am vrut să minţim oamenii. „ – este o sinteză a motivelor pentru care Nicolae Barbu a decis să părăsească PSD-ul pentru ProRomania, prezentate astăzi, 9 iulie, de către senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, în cadrul unei conferinţe de presă.
Această strategie a actualului primar, care candidează pentru un nou mandat doar pentru a pleca după câteva luni pe un post de parlamentar, a mai fost prezentată în presă.
Dacă PSD-ul a refuzat-o, se pare că cei de la ProRomania şi PNL-ul au fost de acord cu ea: Nicolae Barbu câştigă un nou mandat de primar, renunţă după câteva luni pentru Camera Deputaţilor, iar prerogativele sunt preluate de către un viceprimar de la PNL, care organizează noile alegeri şi le câştigă.
Deja a fost lansată ideea că are 5 primari care- i vor asigura postul de parlamentar, atât de mult dorit.
Strategii politice, fără vreo legătură cu votul şi interesele giurgiuvenilor.


Publicat  :  iulie 9, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare