Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu – Proiecte ambiţioase pentru dezvoltarea oraşului Giurgiu

Nicolae Barbu

Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a susţinut astăzi, 15 mai, prima conferinţă de presă după debutul campaniei electorale. Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a prezentat primele 3 priorităţi după preluarea mandatului de primar:

” După ce îmi voi începe mandatul de primar, primul meu proiect de hotărâre va fi să punem în dezbatere publică reducerea taxelor şi impozitelor locale. În municipiul Giurgiu, gradul de taxare a proprietăţilor a devenit de nesuportat. Actuala administraţie a crescut taxele şi impozitele cu 15% peste rata inflaţiei. Oraşul nostru are, în acest moment, cele mai mari taxe din ţară la mijloacele de transport.
Sunt un om de cuvânt, un om care are responsabilitatea cuvântului dat. În 2012, am făcut un contract în 12 puncte cu cetăţenii şi le-am realizat pe toate în 3 an. „
Un alt proiect pe care îl va propune la începutul mandatului, este transformarea taxei de parcare într-una specială, destinată înfiinţării de noi locuri de parcare:

„ Omul trebuie să ştie că plăteşte această taxă pentru înfiinţarea de noi locuri de parcare. În ultimii 4 ani, s-au încasat taxe pentru 4.000 de locuri de parcare, plus 4.000 de garaje. Ce s-a făcut cu banii? Zero noi locuri de parcare!”, a mai declarat Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de Low Salt SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002
Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  mai 15, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare