Nea Marine, nu credeam !

marin-anton

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni, 28 ianuarie, că Biroul Politic Naţional al liberalilor a finalizat procedura de demitere a preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.
„Biroul Politic Naţional, la propunerea mea, a finalizat procedura de demitere a lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu cu 59 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă”, a afirmat Orban după şedinţa BPN al PNL.
Săptămâna trecută, Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a propus, la iniţiativa preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu, Marin Anton, pentru „încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale formaţiunii referitor la principalele teme aflate în dezbatere”.
Întrebat fiind în cadrul unei conferinţe de presă ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: „Eu sunt subiectiv. Nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă acasă. Dacă apare amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. Dacă dau chestia asta şi ei mă văd pe mine liniştit, ei vor vota PSD indiferent de situaţie. Asta e şi cu nevasta mea”.
Pe 8 ianuarie 2018, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită


Publicat  :  ianuarie 28, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare