N-ai cu cine! Primarii indentifică infractorii, poliţiştii… Batman, Batman

Stanesti 6 Prin eforturile financiare ale administraţiilor locale, în majoritatea comunelor din judeţul nostru au fost instalate sisteme de monitorizare video. Aceste investiţii au oferit un plus de siguranţă cetăţenilor şi au influenţat scăderea ratei infracţionalităţii în localităţile respective.
 Sunt din nefericire şi situaţii în care eforturile administraţiilor locale nu sunt sprijinite de către poliţiştii de la posturile de poliţie locale, care, din motive greu de înţeles, refuză să soluţioneze anumite cazuri, deşi autorii sunt identificaţi.
În ultimele luni pe raza comunei Stăneşti mai multe locaţii de interes local au fost devastate.
IMG_5391La Căminul Cultural din comună au fost sparte geamurile, la Şcoala Gimnaziala nr. 1 au fost rupte burlanele de scurgere a apelor pluviale şi a fost distrusă faţada clădirii.IMG_5403
 De asemenea, staţiile de autobuz de pe raza comunei au fost devastate, fiind distrus sistemul de iluminat al acestora.IMG_5383 Administraţia locală din Stăneşti a sesizat în scris aceste fapte către poliţiştii de la Postul de Poliţie Stăneşti, dar nu au fost luate niciun fel de măsuri. Aceasta în condiţiile în care autorii sunt cunoscuţi, existând imagini cu aceştia scoase de pe sistemul de monitorizare video al comunei.IMG_5398Situaţia de la Stăneşti nu este singulară, în mai multe localităţi primarii fiind forţaţi de împrejurări să suplinească indolenţa şi nepăsarea poliţiei.


Publicat  :  iulie 21, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare