Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti este în vizorul ANI

Mihailesti Mihai Dobre

În ediţia de astăzi, 15 iulie, ziarul Incomod – Media.ro prezintă existenţa unui conflict de natură administrativă şi penală în cazul primarului de la Mihăileşti Mihai Dobre.
Conform sursei citate, Agenţia Naţională de Integritate a descoperit faptul că Mihai Dobre, în calitate de primar, a încheiat şi semnat în dată de 10 februarie 2010, un contract de prestări servicii, pază, protecţie, ordine şi control cu o societate comercială la care fica, respectiv nora sa au deţinut calitatea de asociat.

Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea de către Dobre Mihai a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 30, alin. (1) din Codul Penal al României.

Dacă cele sesizate de ANI vor fi dovedite, Mihai Dobre risca să fie decăzut din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirea din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau încetarea de drept a mandatului.


Publicat  :  iulie 15, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare