Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, a revenit la PSD

PSD-revenire Mihai Dobre

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi, 23 noiembrie, de către organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu, Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, a anunţat public că la viitoarele alegeri va candida din partea social-democraţilor giurgiuveni.
Este o revenire, după patru ani, a primarului Mihai Dobre în echipa PSD Giurgiu:Mina+ Dobre

” Este un primar pe care mi l-am dorit mult în echipa noastră, este un mare câştig din toate punctele de vedere, atât politic cât şi administrativ. Eu mi-am propus să mă folosesc de experienţa politică a domnului primar în proiectele pe care urmează să le realizăm.
PSD înseamnă prezent şi viitor şi este singurul partid care face lucruri bune pentru oameni!” a declarat deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu.Mihai Dobre
” Mă bucur că sunt astăzi aici alături de cei trei parlamentari PSD de Giurgiu, am revenit la PSD pentru că îmi doresc ca în anul 2024 Marian Mina să fie preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, lucru de care sunt sigur că se va întâmpla.
Sunt foarte mulţi primari PNL care vor să vină la PSD, eu am hotărât să plec din PNL până nu este prea târziu” a declarat Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti.
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a precizat că majoritatea primarilor PNL vor trece la PSD
” În momentul de faţă sunt mici presiuni asupra primarilor care şi-au manifestat intenţia să revină la PSD, tocmai de aceea am hotărât împreună cu aceştia să alegem bine momentul în care îşi vor anunţa public trecerea.
Nu ia nimeni primari de la PNL, ei vor să revină în PSD, manifestându-şi dorinţa să candideze din partea noastră”, a mai spus Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu.


Publicat  :  noiembrie 23, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare