Mesajul preşedintelui PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, de Anul Nou

La multi ani 2023

Încheiem Anul 2022, un an cu multe greutăți, marcat de războiul declanșat de Rusia în Ucraina care a generat crize umanitare, economice și sociale. Un an în care ne-am confruntat cu multe provocări, de la criza energetică la criza prețurilor.
Am trecut cu bine aceste încercări, dar este necesar să conștientizăm, mai mult ca oricând, cât de importantă este solidaritatea, cât de important este spiritul comunitar.
Nu trebuie să ne lase indiferenți modul în care trăiesc cei din jur, modul în care arată lucrurile în afara casei noastre, evoluția localității în care trăim. Toate acestea sunt repere esențiale pentru depășirea momentelor grele, dar și pentru modernizarea României.
Guvernul folosește fonduri europene și naționale pentru a-i ajuta pe cei cărora veniturile nu le ajung pentru un trai decent, păstrând, în același timp, un nivel ridicat al investițiilor în economie. Însă, oricâte programe sociale ar desfășura un guvern, este vital ca toți să ne implicăm în ajutorarea celor vulnerabili.
Spre deosebire de alte momente grele din istoria României, nu suntem singuri. Solidaritatea europeană funcționează, chiar dacă am asistat și la accidente de parcurs. Avem acces la fonduri europene și depinde doar de noi să le folosim în mod înțelept, în folosul tuturor.
Avem toate motivele să sperăm că anul 2023 va fi mai bun.
Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate și împliniri!
La Mulți Ani!


Publicat  :  decembrie 31, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare