Mesajul preşedintelui PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, de Anul Nou

Dan Motreanu

Ultimii 2 ani au fost deosebit de dificili pentru generația tânără. Închiderea școlilor, izolarea, renunțarea la multe activități recreative, la sport, la o parte din hobby-uri, plus dificultatea de a-și vedea prietenii, toate acestea reprezintă un timp prețios pierdut de tânăra generație! Iată de ce astăzi, mai mult ca oricând, tinerii merită să fie ascultați atunci când factorii de decizie naționali și europeni stabilesc politicile guvernamentale, adică viitorul lor.
Totdeodată, creșterea speranței de viață a populației europene conduce la o interacțiune de durată între generații și, de aceea, avem nevoie de înțelegere, simpatie, compasiune și ajutor reciproc. Este absolut esențial să ne formăm tinerii pentru astfel de relații, fundamentale pentru o societate puternică, deschisă, tolerantă și solidară.
Îmi doresc ca anul 2022 să fie anul sfârșitului pandemiei, al revenirii la libertățile noastre, al armoniei, unității și al bucuriei! Vă doresc tuturor sănătate, multe realizări, oameni buni și dedicați în jurul dumneavoastră și clipe frumoase trăite alături de cei dragi!
La mulți ani!
Europarlamentar Dan Motreanu – preşedintele PNL Giurgiu


Publicat  :  decembrie 31, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare