Medicamentele compensate, în atenţia deputatului Cristina Elena Dinu

Cristina Elena Dinu

Cristina Elena Dinu, deputatul PSD de Giurgiu, a participat la sfârşitul săptămânii trecute, alături de colegi parlamentari membrii ai Comisiilor de sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat, la o dezbatere având ca temă: „Accesul la compensare al medicamentelor în România”.
La dezbateri au fost prezenți şi președintele CNAS – Vasile Ciurchea, preşedintele ANMCS – Vasile Cepoi, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai asociațiilor de pacienți și specialiști în politici publice.
” Am analizat împreună pașii pe care un tratament inovativ trebuie să îi parcurgă pentru a ajunge la pacient și unde se poate interveni pentru că accesul pacienților la aceste tratamente să fie unul cât mai facil. De asemenea, din discuții s-a desprins ideea că este necesară gândirea unui mecanism de acces rapid la aceste tratamente pentru pacienții a căror viaţa depinde de administrarea acestora. Felicitări Point Public Affairs pentru inițiativă și organizare!”, a declarat deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu.


Publicat  :  septembrie 15, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare