Măsuri luate de către conducerea IPJ Giurgiu în legătură cu poliţistul agresor de minori

IPJGiurgiu

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, un polițist agresează fizic o tânără din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu și adresează injurii și expresii jignitoare, Compartimentul Presă și Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, este abilitat să comunice următoarele:
Astăzi, 6 octombrie a.c., la ora 07.00, conducerea inspectoratului a luat la cunoștință cu privire la apariția în spațiul public a unei filmări în care un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu agresează o persoană.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul s-a produs la data de 14 aprilie a.c., cu ocazia unei intervenții intr-un centru de tip familial aparținând D.G.A.S.P.C, ocazie cu care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991(tulburarea ordinii și liniștii publice prin producerea de zgomote).
În continuare, conducerea inspectoratului a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și a dispus cercetarea disciplinară a polițistului.


Publicat  :  octombrie 6, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare