Marin Anton a pregătit astăzi „răscoala” împotriva conducerii PNL Giurgiu

marin anton restaurant

În urmă cu aproximativ o săptămână, într-o emisiune la OPEN TV, Marin Anton a declarat că îşi doreşte să preia din nou preşedinţia organizaţiei PNL Giurgiu:
“Cred că perioada mea de penitenta s-a apropiat de sfârşit. Gândul ăsta (de revenire la conducerea filialei PNL Giurgiu – N.R.) l-am avut permanent, fiindcă eu am fost preşedintele ales. (https://opiniagiurgiu.ro/politica/marin-anton-nu-renunta-obiective-presedintia-pnl-giurgiu-primaria-si-consiliul-judetean/)
Şi pentru a demonstra că declaraţiile sale au acoperire şi în fapte, miercuri, 16 octombrie, Marin Anton a invitat mai mulţi ” răsculaţi ” din PNL Giurgiu, la o ciorbă şi friptură la restaurantul Matis de la 1 Decembrie.
La convocarea făcută de către Marin Anton, au răspuns prezent: George Ţigănilă, Dana Danciu, Ionel Dinu, Ion Mateescu. Un prim nucleu dur, care şi-a propus să coalizeze şi alţi nemulţumiţi din organizaţie pentru a determina revenirea lui Marin Anton la conducerea PNL Giurgiu.
Marin Anton- preşedinte PNL Giurgiu- şi candidat la preşedinţia Consiliului judeţean, înlăturarea lui Dan Motreanu şi Andrei Alexandru de la conducerea filialei – ar fi fost principalele teme discutate la desert.
Conform surselor noastre, Marin Anton le-ar fi spus celor prezenţi că nu are o problemă cu faptul că a fost declarat incompatibil de către ANI, deoarece au fost şi alte cazuri în ţara de persoane care au avut probleme cu Agenţia Naţională de Integritate şi au candidat fără niciun fel de problemă.


Publicat  :  octombrie 16, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare