Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă, apel către primarii din judeţul nostru în sprijinul refugiaților din Ucraina

primar marian negru

Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă, lansează un apel către toţi colegii primari din judeţul Giurgiu pentru a oferi spaţiu de cazare pentru refugiaţii din Ucraina.
De asemenea, Marian Negru își exprimă solidaritatea față de populația ucraineană afectată de acest război nedrept, spunând că trebuie să fim aproape de refugiați, să îi sprijinim și să le oferim „un acoperiș și o masă caldă”.
„ Şi noi trebuie să facem tot ce e posibil pe plan local pentru primirea refugiaților care fug din fața războiului din Ucraina. Situația însă trebuie coordonată de la nivel judeţean, de către Prefectură, care are competență de acțiune în acest domeniu. Instituția Prefectului trebuie să colaboreze cu autoritățile locale și instituțiile cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență pentru coordonarea eficientă a activităților”, a declarat primarul Marian Negru.
„ M-au impresionat profund dramele prin care trec refugiaţii ucraineni şi fac un apel către toţi colegii primari, din judeţul Giurgiu, pentru a oferi şi noi sprijin prin cazarea acestor oameni năpăstuiţi de acest război nedrept. Am luat legătura şi cu parlamentarii giurgiuveni şi mi-au promis tot ajutorul lor, şi sper ca să putem şi noi oferi sprijin”, a mai declarat Marian Negru, primarul comunei Letca Noua pentru giurgiuveanul.ro.


Publicat  :  februarie 27, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare