Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, exclude orice alianţă electorală la Giurgiu cu PNL-ul: Ar însemna să înşelăm aşteptările giurgiuvenilor care vor să scape de această administraţie liberală catastrofală !

Marian Mina

Liderii PSD şi PNL au vorbit zilele trecute despre o posibilă listă comună de candidaţi la alegerile de anul viitor.
Posibila alianţă ar viza liste comune pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare şi un candidat comun pentru prezidenţiale.
La Giurgiu o asemenea alianţă pare imposibilă, dat fiind animozităţile dintre cele două partide.
Deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, exclude de altfel orice idee despre o posibilă alianţă locală cu liberalii:
” În judeţul Giurgiu este exclus să facem alianţă cu PNL-ul, ar însemna să înşelăm aşteptările giurgiuvenilor  care vor să scape de această administraţie liberală catastrofală !
Nu vreau nici măcar să ne asociem numele cu ei, dar să stăm la aceeaşi masă? Cu cine să fac coaliţie? Cu o persoană care este trimisă în judecată de către DNA pentru 5 capete de acuzare, care a făcut de râs acest judeţ cu presupusele sale legături nefireşti cu minore instituţionalizate?! Cu cine şi de ce? Toate sondajele arată ca giurgiuvenii, în proporţie covârşitoare, doresc o administraţie social-democrată.
Repet, nu se pune la Giurgiu problema unei alianţe electorale cu PNL-ul, un partid de 11%. De fapt, în maxim două luni nici nu o să mai am cu cine să fac alianţă la Giurgiu. Vor afla la momentul potrivit liberalii ce ” surpriză frumoasă” îi aşteptă.” , ne-a declarat liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.


Publicat  :  septembrie 14, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare