Marian Mina – bilanţ la primul an de mandat

19029603_1369434476473858_5376913428620869592_nMarian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, s-a declarat mulţumit de ceea ce a reuşit să realizeze în primul an de mandat: ” Am reuşit să deblocăm multe programe, am iniţiat foarte multe proiecte noi „, a declarat acesta în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o joi, 8 iunie.
Marian Mina le-a mulţumit tuturor consilierilor judeţeni, indiferent de partidul politic pe care-l reprezintă, pentru modul în care au colaborat în această perioadă.
Preşedintele Consiliului Judeţean aşteaptă cu nerăbdare demararea proiectelor finanţate prin Ministerul Dezvoltării, judeţul Giurgiu urmând să primească în acest an o sumă record:
” La Ministerul Dezvoltării sunt foarte multe proiecte depuse de către primăriile din județ. Avem o simulare făcută pentru judeţul Giurgiu care arată că vom obține aproximativ 8.000 de miliarde de lei vechi.
Prioritățile rămân, în continuare, educația, prin reabilitarea școlilor, creşelor, grădinițelor şi liceelor, sănătatea (reabilitarea dispensarelor), drumurile și rețelele de apă-canal pentru toate comunele din județ.
Vă asigur că nu va fi neglijată absolut nicio comună din județ, indiferent de coloratură politică a primarului.”
Şi Niculae Bădălău, preşedintele executiv PSD, este foarte mulţumit de modul în care conducerea Consiliului Judeţean şi primarii au colaborat în întocmirea proiectelor de dezvoltare locală:
” Ne-am propus ca până în anul 2020 să finalizăm toate lucrările de apă – canal din judeţul Giurgiu. În acest an, vom investi cu prioritate în infrastrura din învăţământ. Până la sfârşitul anului, vrem să modernizăm toate unităţile şcolare. Vor dispărea toaletele din curte şi vor fi achiziţii importante de mobilier şcolar.”


Publicat  :  iunie 9, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare