Marian Mina a solicit guvernului mai mulţi bani pentru judeţul Giurgiu

17474832_10206700705955936_542618595_n
În cadrul unei conferinţe de presă, pe care a susţinut-o joi, 23 martie, Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, a declarat că drumurile judeţene, Spitalul Judeţean, Teatrul „Valah”, Biblioteca judeţeană şi Muzeul sunt priorităţile pentru acest an ale instituţiei pe care o conduce.

Marain Mina este nemulţumit de banii pe care i-a primit judeţul Giurgiu în acest an, dar are asigurări că situaţiea urmează să fie remediată la prima rectificare bugetară:
„Banii repartizaţi judeţului nostru sunt foarte puţini. Pentru unităţile administrativ-teritoriale am primit iniţial o prognoză de 22 de milioane. La repartizare, suma a fost redusă la jumătate. Am înaintat Ministerului de Finanţe şi Ministerului Dezvoltării două informări privind situaţia financiară a Consiliului judeţean. Sunt multe angajamente şi datorii, din timpul fostului mandat, care trebuie achitate. Ni s-a răspuns că la rectificarea bugetară situaţia urmează să fie remediată.”, a mai declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.


Publicat  :  martie 24, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare