Luptă în PNL Giurgiu pentru numărul doi în partid

george-tiganilaDupă ce Noruţ Stanisteanu a demisionat din funcţia de prim vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Giurgiu (în luna octombrie 2017) postul a rămas vacant.
Au fost mai mulţi liberali care şi-au dorit să ocupe acesta funcţie, însă preşedintele Marin Anton a amânat luarea unei decizii. Ultimele nume vehiculate au fost cele ale consilierului judeţean Emil Epure şi consilierului local George Țigănilă.
Din informaţiile noastre, Marian Anton a ales deja numele viitorului prim-vicepreşedinte, acesta fiind, deloc surprinzător, George Țigănilă. Vicepreşedinte al organizaţiei municipale, George Țigănilă, s-a remarcat că fiind unul dintre puţinii lideri liberali performanţi. Acesta este foarte apreciat de către Marin Anton, atât pentru activitatea din cadrul organizaţiei de cartier pe care o coordonează, cât şi pentru implicarea în activitatea partidului.

sursa foto:www.opiniagiurgiu.ro


Publicat  :  aprilie 1, 2018

Related Articles

Un comentariu

  1. Alex

    Printre singurii in firea lor de acolo si care chiar realizeaza performanta, atat cat se poate, intr-un partid care este in cadere libera…

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare