Lucian Iliescu îşi doreşte ca Dumitru Beianu să conducă PNL Giurgiu

Iliescu-Beianu (2)

La şedinţa de săptămâna trecută a Delegaţiei Permanente a PNL Giurgiu, printre numeroasele acuze aduse conducerii organizaţiei, fostul primar Lucian Iliescu a avut şi un moment în care a mărturisit că una dintre cele mai mari greşeli politice pe care le-a făcut a fost faptul că în 2012 nu l-a susţinut pe Dumitru Beianu pentru a fi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean.
Lucian Iliescu a spus că a luat această decizie fiind influenţat de către persoane din jurul său.

Regretele lui Lucian Iliescu se pare că nu au fost doar de faţadă, deoarece în ultima perioadă luptă din greu pentru numirea lui Dumitru Beianu la conducerea Organizaţiei judeţene a PNL.
Deşi toată lumea s-ar fi aşteptat, după ultimele evenimente din Partidul Naţional Liberal, ca Lucian Iliescu să-şi dorească să revină la conducerea liberalilor giurgiuveni, scopul său este altul: promovarea lui Dumitru Beianu. Iar pentru atingerea acestuia a avut mai multe întâlniri cu diferiţi lideri PNL, printre care Crin Antonescu şi Klaus Iohannis pentru a-i convinge că cea mai bună variantă pentru PNL Giurgiu este Dumitru Beianu. Rămâne de văzut şi dacă sfaturile lui mai sunt ascultate de către conducerea centrală a partidului.

Oricum apele în PNL Giurgiu sunt foarte tulburi şi deja se delimitează două tabere, Organizaţia Judeţeană fiind condusă de către Vasile Mustatea iar Organizaţia municipală avându-l preşedinte pe Dumitru Beianu. În stabilirea raportului de forţe rămâne de văzut dacă acesta din urmă mai este dispus să accepte sprijinul lui Lucian Iliescu, uitând toate cele întâmplate în 2012.


Publicat  :  iunie 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare