Locuitorii din Gogoşari au sărbătorit Ziua Comunei

IMG_3836Chiar dacă vremea a fost total neprielnică, locuitorii din Gogoşari au petrecut pe cinste la „Ziua Comunei”. Evenimentul a avut loc joi, 25 mai, la Căminul Cultural din localitate.
Manifestarea a fost deschisă de către primarul Danuţ Daia, care le-a urat celor prezenţi “un bun venit” şi le-a mulţumit pentru încrederea acordată anul trecut.
Localitate încărcată de istorie, anul acesta s-au împlinit 449 de ani de la prima atestare documentară, această zonă a judeţului a dat de-a lungul timpului numeroase personalităţi.
Tocmai de aceea, primarului Danuţ Daia şi Consiliului Local le-a fost foarte greu să stabilească lista celor care au fost declaraţi cetăţeni de onoare.
Post – mortem, au fost declaraţi cetăţeni de onoare: Marin D. Drăcea (întemeietorul silviculturii româneşti), Nedea Stancu (învăţător) şi Teodor Bratu (compozitor).
Ion Dincă şi Daia Bilcea, doi vechi prieteni şi profesori de excepţie pentru învăţământul giurgiuvean, au urcat împreună pe scena Căminului Cultural pentru a primi diploma şi placheta pentru cea mai înaltă distincţie oferită de către Consiliul Local Gogoşari.
Sărbătoarea a continuat ore în şir, cu un spectacol folcloric şi o masă câmpeneasca oferite de către organizatori: Consiliul Local Gogoşari şi primarul Danuţ Daia.


Publicat  :  mai 25, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare