Locuitorii din Bucşani s-au răsculat împotriva lui Dan Păsat

1-1

Mai mulţi cetăţeni din comuna Bucşani au pichetat astăzi sediul primăriei nemulţumiţi că viceprimarul Ionel Chivuleţ refuză să le elibereze documentele administrative solicitate. Aceştia spun că totul este făcut la ordinul lui Dan Păsat, care conduce de fapt primăria Bucşani, viceprimarul Ionel Chivuleţ fiind un simplu paravan pentru Păsat.
Ionel Rizea, consilier local şi fost viceprimar, spune că activitatea primăriei Bucşani este coordonată de către Dan Păsat, care intenţionează să candideze pentru funcţia de primar al comunei:

Tamara Niţă este una dintre persoanele care a solicitat o adeverinţă de la primarie ,dar a fost refuzată:


Răzvan Avrămescu, unul dintre candidaţii la funcţia de primar, a acuzat si el presiunile făcute de către Păsat împotriva locuitorilor din Bucşani:

În jurul orei 16:00 la sediul primăriei Bucşani a venit un echipaj de ambulanţă, Ionuţ Chivuleţ spunând că are un puseu de tensiune. La solicitarea noastră de a răspunde la acuzele venite din partea locuitorilor aflaţi în fata primăriei, Chivuleţ a răspuns că i s-a terminat programul de lucru, iar problemele sale de sănătate nu ne interesează pe noi.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie, care i-a legitimat pe cei care pichetau sediul primăriei Bucşani.116259995_923846491430431_7577914918874966347_n
În jurul orei 16:30, după ce angajaţii primăriei au părăsit sediul instituţiei, la presiunea unor consilieri locali, Dan Păsat a ieşit din clădirea primăriei, spunând ironic că este venit în vizită la prietenul său, viceprimarul Ionel Chivuleţ.


O fotografie făcută de către unul dintre participanţii la manifestarea de protest demonstrează că Dan Păsat se afla de mai bine de 4 ore în sediul primăriei Bucşani.
Cetăţenii din comuna Bucşani sunt nemulţumiţi că Dan Păsat, candidat la funcţia de primar, este permanent în sediul primăriei, conducând de fapt aceasta instituţie.Dan Pasat -sediul primariei
În ciuda sesizărilor făcute către instituţiile abilitate, nimeni nu a intervenit pentru a stopa această situaţie ilegală, menită să vicieze profund alegerile locale din comuna Bucşani.


Publicat  :  iulie 27, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare