Klaus Iohannis: PSD rămâne un partid retrograd, al baronilor roșii

iohann masca

 

Președintele României, Klaus Iohannis a subliniat din nou importanța votului din data de 6 decembrie, când România ar putea scăpa de PSD. ,,Votul de pe 6 decembrie este esențial, pentru că România nu își mai poate permite încă un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generații au fost de sacrificiu și de prea multe ori sacrificiile și răbdarea oamenilor au fost în zadar. PSD a demonstrate că nu este capabil să se schimbe, rămâne un partid retrograd, al baronilor roșii”.
Iohannis a declarat că ”în 2016, România a intrat într-una dintre cele mai negre perioade. Trebuie să lăsăm în urmă definitive acest coșmar. Sunt, în continuare, sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales în urmă cu un an, România Normală, să prindă contur. Voi lucre alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate”.
Șeful statului a ținut să precizeze că ”PNL a avut curajul să-și asume o guvernare preluând un buget secătuit. Chiar și așa, confruntați cu neașteptata criză sanitară, am găsit împreună resurse și soluții. România are șansa să fructifice oportunitățile post-pandemie pentru a se relansa. Sunt decis să conduc acest amplu proiect de reconstrucție națională alături de toți partenerii care în acești ani au dovedit că sunt total dedicați aceleiași viziuni de dezvoltare.”

Articol comandat de către PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025, executat de SC Actual Media Press SRL


Publicat  :  noiembrie 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare