Județul Giurgiu, pe locul 14 în țară la Evaluarea Naţională: Mesajul Inspectorului şcolar general, prof. Ion Ghimpeţeanu

Ion-Ghimpeteanu

Dragi elevi, profesori, directori și inspectori!

Rezultatele Evaluării Naționale au fost publicate, marcând un moment important în parcursul educațional al elevilor noștri. În această perioadă, este esențial să reflectăm asupra eforturilor și realizărilor tuturor celor implicați.
Elevi, vă felicităm pentru munca și determinarea voastră! Ați trecut printr-un an plin de provocări, iar rezultatele voastre reflectă dedicarea și ambiția de care ați dat dovadă. Indiferent de note, amintiți-vă că fiecare experiență este un pas înainte în călătoria voastră educațională. Continuați să învățați și să creșteți, urmându-vă visurile și aspirațiile!
Profesori, vă mulțumim pentru ghidarea și susținerea acordată elevilor! Eforturile voastre neobosite, dedicația și pasiunea pentru educație sunt fundamentale pentru succesul acestora. Prin munca voastră, ați inspirat și ați modelat viitoarele generații, contribuind semnificativ la dezvoltarea lor personală și profesională.
Directori și inspectori, apreciem coordonarea și îndrumarea dumneavoastră,implicarea și dăruirea în asigurarea unui mediu educațional de calitate! Rolul dumneavoastră în menținerea standardelor academice și în susținerea profesorilor și a elevilor este esențial pentru atingerea performanței în educație.
Rezultatele Evaluării Naționale, care plasează județul Giurgiu pe locul 14 în ierarhia națională, sunt dovada cea mai concretă a eforturilor conjugate și permanente ale tuturor factorilor implicați în educație – școală, familie, comunitate. Sunt motiv de bucurie și de împlinire, dar reprezintă și un moment de bilanț, și o oportunitate de a identifica și de a învăța din experiențele trecute, pentru a îmbunătăți continuu procesul educațional.
O viziune coerentă a spațiului de învățământ giurgiuvean, eforturile fiecăruia, dar mai ales munca în echipă din ultimii doi ani, au oferit garanția succesului și au ridicat rezultatele elevilor noștri, într-un timp foarte scurt, din coada clasamentului național, pe un loc onorabil, de care suntem mândri cu toții.
  Fiecare dintre noi joacă un rol crucial în acest demers și împreună putem contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toți elevii.
Felicitări tuturor și mult succes în continuare!


Publicat  :  iulie 3, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare