Iulian Andrei, noul primar al comunei Bulbucata: Consider că cea mai importantă realizare a mea este că am reuşit să restabilesc liniştea comunităţii locale!

Iulian Andrei

Iulian Andrei, noul primar al comunei Bulbucata, a câştigat alegerile locale de duminică cu un procent de 100%. Iulian Andrei a candidat din partea Partidului Naţional Liberal şi, deşi a fost singurul candidat, a avut o prezenţă la vot foarte bună: 85%.
Noul primar al comunei Bulbucata este şi unul dintre cei mai tineri primari din judeţul Giurgiu, are doar 40 de ani. De profesie inginer, Iulian Andrei a activat până în anul 2020 în mediul privat. În perioada 2020-2024 a fost viceprimar al comunei Bulbucata.
” Consider că cea mai importantă realizare a mea este că am reuşit să restabilesc liniştea comunităţii locale, să creez o comunitate unită, fără certuri şi neînţelegeri. Fiecare locuitor al comunei Bulbucata îşi are locul aici şi eu voi face tot ceea ce depinde de mine să- i ajut, de fapt să ne ajutăm reciproc pentru o viaţă mai bună şi un trai civilizat”, ne spune Iulian Andrei.
Am întâlnit la noul primar al comunei Bulbucata un lucru rar printre politicieni: sinceritatea, dovadă că este mai mult un administrator al comunei nu un om politic:
” Dacă doriţi să vorbim despre ceea ce mi-am propus să fac în comună, să ştiţi că o să vorbesc doar despre ceea ce ştiu sigur că pot realiza. Nu vreau să merg în mijlocul oamenilor şi ei să spună: ai promis şi nu ai făcut, nu vreau!
În primul rând, voi avea o bună colaborare cu toţi oamenii din comună, fiecare locuitor va avea uşa mea deschisă permanent.
Apoi, voi finaliza lucrările de construire a şanţurilor betonate şi accesul la gospodării, împreună cu realizarea trotuarelor în toată comună.
Voi pune accent ca să avem în continuare o comună curată şi voi extinde iluminatul public eficient şi monitorizarea video a localităţii.
Sunt proiecte certe, care pot fi implementate în perioada următoare.
Bineînţeles, în funcţie de modul în care se vor aplica celelalte programe naţionale de investiţii, vom implementa şi celelalte proiecte care să îmbunătăţească semnificativ viaţa oamenilor din comuna noastră”, a completat Iulian Andrei, noul primar al comunei Bulbucata.


Publicat  :  iunie 13, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare