IPJ Giurgiu: ” Blonda de la circulaţie” a fost împuternicită la conducerea Biroului de Prevenire a Criminalităţii

Chiran Mihaela2

Zilele acestea, subinspectorul de poliţie Mihaela Elena Chiran a fost împuternicită la conducerea Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.
Până în prezent, Mihaela Elena Chiran a fost şef de birou în cadrul Serviciului Siguranță Şcolară, având două împuterniciri de câte 6 luni.
Deoarece nu putea fi emisă o nouă împuternicire la Siguranţă Şcolară, aceasta a fost promovată la Prevenirea Criminalităţii unde, se pare, va rămâne pentru puţin timp, planurile conducerii IPJ Giurgiu pentru subinspectorul de poliţie Mihaela Elena Chiran fiind mult mai importante.
Poliţista cunoscută de către giurgiuveni, în perioada în care şi-a început activitatea la IPJ Giurgiu în cadrul Serviciului Rutier, drept ” blondă de la circulaţie”, ar urma să participe la examenul pentru conducerea Serviciului Siguranță Şcolară. Şansele de a câştiga concursul sunt mari, prietenia foarte strânsă cu Ema, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, constituind un atu important. Cunoscătorii ştiu foarte bine de ce!
De altfel, surse din cadrul IPJ Giurgiu ne-au dezvăluit faptul că inclusiv şeful IPJ Giurgiu, comisarul şef Cătălin Georgescu, şi-ar fi arătat susţinerea în cadrul unei şedinţe operative pentru subinspectorul de poliţie Mihaela Elena Chiran.

Sursa Foto: FotoArcanu


Publicat  :  septembrie 16, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare