Ionuţ Barbu, fostul preşedinte al TSD Giurgiu, s-a alăturat echipei PNL Giurgiu

Toma Petcu + Ionut Barbu

Ionuţ Barbu, fost lider al tineretului social – democrat giurgiuvean şi preşedinte OSIM, este, începând de ieri, 13 aprilie, membru al PNL Giurgiu. Ionuţ Barbu s-a alăturat echipei senatorului Toma Petcu pentru Consiliul Judeţean Giurgiu.
Anunţul a fost făcut de către senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe pagina personală de socializare:
„Ionuț, bine ai venit în echipa PNL!
Ionuț Barbu reprezintă un tânăr de mare perspectivă, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin seriozitate și prin ajutorul pe care l-a dat comunității din care face parte. Este un tânăr care se bucură de o notorietate și credibilitate foarte mare în rândul primarilor din județul Giurgiu, dar și în municipiu. Cred că alăturarea lui Ionuț de echipa PNL, de echipa mea, aduce plusvaloare, astfel încât, să reușim să promovăm pe funcții importante, la nivelul județului Giurgiu, tineri de calitate, de perspectivă, care au muncit și au dovedit de-a lungul timpului că au calitățile necesare să facă politică și administrație cu rezultate foarte bune. Cred că Ionuț Barbu va avea posibilitatea ca în PNL să-și arate adevăratul potențial și să ajungă la o adevărată valoare în care, personal, cred cu adevărat!”


Publicat  :  aprilie 14, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare