Ionel Dinu întinde o ramură de măslin adversarilor politici

Ionel DinuMarţi, 27 martie, Ionel Dinu, secretar general adjunct PNL Giurgiu, a susţinut o conferinţă de presă cu o abordare total neaşteptată. Cu dezinvoltură, Ionel Dinu a făcut un apel la încheierea atacurile între adversarii politici şi o normalizare a relaţiilor dintre oamenii politici giurgiuveni.
Deoarece au fost îndelungi comentarii legate de această conferinţă de presă, Ionel Dinu a ţinut să precizeze:
Ştiu că a stârnit multe semne de întrebare conferinţa mea de presă de marţi. Tocmai de aceea vreau să lămuresc de ce am avut această iniţiativă.
Consider că oamenii politici giurgiuveni au ajuns prea departe cu jignirile şi atacurile la familie. Eu nu vreau să mai fac parte din această mocirlă. Ştiu, am greşit şi eu de multe ori, pe fondul nervilor. Suntem adversari, nu duşmani.
Nu vreau să rămân cu imaginea celui care atacă familiile adversarilor politici. Am greşit când l-am acuzat pe Marian Mina că şi-a angajat soţia în locul fiicei mele. Timpul mi-a demonstrat că nu este adevărat.
Eu am urmărit două direcţii în cadrul conferinţei de presă:
1. Să terminăm cu bârfele şi atacurile la persoană în politica giurgiuveană
2. Cred că a venit momentul unei lămuriri în cadrul PNL Giurgiu: care este motivul pentru care organizaţia municipală PNL îl susţine necondiţionat în ultimii ani pe primarul PSD Nicolae Barbu. Prin aceea conferinţa de presă, susţinută alături de Răzvan Cuc, primarul a demonstrat că nu cunoaşte legile. Am spus sincer care este adevărul.
Este greşită idee că eu l-aş fi atacat pe Marin Anton. Am vrut doar să trag un semnal clar: a venit momentul în care trebuie, indiferent de partid, să gândim doar la proiecte pentru pentru Giurgiu, nu să ne jignim între noi.
Cine vrea să meargă la duel, să meargă pe câmp, nu în conferinţe de presă. Eu, unul, m-am săturat de această mocirlă”, a declarat Ionel Dinu, secretar general adjunct PNL Giurgiu.


Publicat  :  martie 29, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare