Ionel Dinu a fost la un pas de a fi vice-primar!!!

dinu

De multe ori situaţiile de pe scenă politică giurgiuveană (sună pompos şi aşa este, pentru că, în majoritatea cazurilor, este doar un bazar oriental) sunt nu demne de Caragiale, ci mult mai aproape de teatrul absurd.

În ultima să conferinţa de presă, consilierul local Ionel Dinu a declarat că, înainte de votul privind excluderea consilierului PPDD Marius Stanciu, a fost sunat de către acesta pentru ai propune să-l numească vice primar. Bineînţeles, că Ionel Dinu nu a luat propunerea în serios, lucru firesc pentru orice minte lucidă. Marius Stanciu vroia să vândă nu doar blana ursului din pădure, ci pădurea cu urs cu tot.

Diplomatic, Ionel Dinu a spus că nu l-a interesat niciodată postul de vice primar, deoarece considera că actualul executiv al primăriei trebuie să-şi ducă „crucea până la capăt”, însă, cu siguranţă şi el a apreciat că-i jigneşte inteligenta propunerea fostului coleg.

În aceiaşi conferinţa de presă, Ionel Dinu a anunţat o vară fierbinte pentru lumea politică din Giurgiu, lucru determinat, în primul rând de înfiinţarea noului partid al lui Tariceanu.

Şi cum, de cele mai multe ori, previziunile sale au fost confirmate, ar trebui să ne aşteptăm ca mai mulţi liberali, care vor face pasul către noul partid, să ocupe importante funcţii de conducere în instituţiile, aşa zis, deconcentrate.


Publicat  :  iulie 14, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare