Invitaţie adresată locuitorilor comunei Adunaţii Copăceni de către primarul Daniel Cezar Rusu

invitatie adunatii copaceni

În data de 25 septembrie 2022, la terenul din Adunații Copăceni va avea loc derby-ul ligii a 5a, dintre AXI Adunații Copăceni și AS Scărișoara.
Cu ocazia acestei partide de fotbal, fiecare spectator prezent va beneficia, pe lângă spectacolul sportiv, de o bere/băutură răcoritoare și 2 mititei.
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Primăria comunei Adunații Copăceni sprijină activ orice activitate sportivă, oferind șansa dezvoltării armonioase a tinerilor, în același timp înlesnind oferirea spectacolului sportiv locuitorilor comunei.
Prin urmare, vă îndemnăm să îndrumați copiii încă de la vârste fragede spre practicarea sportului, având acum posibilitatea să-i și înscrieți la școala de fotbal AXI CLUB ARENA ce activează în comuna noastră!
P.S. În acest moment în comuna noastră evoluează două echipe de fotbal, AS AXI ADUNAȚII COPĂCENI care activează în Liga a 5a și AS VICTORIA ADUNAȚII COPĂCENI, ce activează în Liga a 4a. Avem convingerea că în scurt timp cel puțin una dintre ele va evolua în Liga a 2a a campionatului românesc de fotbal!


Publicat  :  septembrie 21, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare