Învăţământul este una dintre priorităţile conducerii primăriei Letca Nouă

primarie letca Noua - Copy

De obicei lunile de vară, până la rectificarea bugetară, este perioada cea mai grea pentru primării, lucrările pe care acestea le desfăşoară fiind realizate din fonduri proprii. Totuşi primarii nu pleacă în concedii şi încearcă să realizeze cât mai multe lucruri cu bani puţini.

Chiar dacă mai sunt 2 luni până la 15 septembrie, conducerea primărie Letca Nouă a început lucrările de pregătire a unităţilor şcolare pentru începerea noului an şcolar.
Au fost verificate instalaţiile electrice şi de încălzire, a fost stabilit necesarul de lemne pentru iarna anului viitor şi a început deja igienizarea grădiniţelor şi şcolilor.

Primarul Marian Negru spune că învăţământul a fost întotdeauna o prioritate a sa, conştient fiind că asigurarea unor condiţii optime va duce şi la rezultatele aşteptate:
„Când am ajuns primar, copii din Milcovățu învăţau în condiţii demne de secolul XIX. Acum îşi desfăşoară activitatea în una dintre cele mai moderne unităţi şcolare din judeţul Giurgiu. Tinerii şi învăţământul au fost şi vor rămâne una dintre priorităţile conducerii primăriei Letca. Copii şi cadrele didactice pot depune oricând mărturie în acest sens” a mai declarat primarul Marian Negru.


Publicat  :  iulie 9, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare