Întâmplări electorale: Un candidat a sunat la 112 să pârască primarul că respectă legea

primaria Toporu

Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public  în legătură cu înlăturarea bannerelor montate ilegal de către Pieleanu Georgeta, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Toporu, Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu, face următoarele precizări:Constantin Ionescu Toporu

 

” Chiar dacă există această agitaţie determinată de apropierea campaniei electorale, respectarea legi nu este ceva opţional.
Avem LEGEA nr. 185 din 25 iunie 2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. La articolul 6 din lege se spune clar că trebuie avizul autorităţii publice locale pentru amplasarea de mijloace publicitare temporară, inclusiv pe proprietatea privată a persoanelor fizice şi/sau juridice. Noi nu am făcut altceva decât să respectăm legea.
Mai mult, o parte dintre aceste bannere au fost amplasate fără acordul scris al proprietarilor, motiv pentru care aceştia le-au înlăturat. Avem chiar sesizări la primărie în legătură cu aceste fapte „, ne-a declarat Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu.
În încheiere, Constantin Ionescu face un apel pentru o campanie electorală cinstită şi corectă:

” În ultimii opt ani localitatea noastră a cunoscut o dezvoltare fără precedent. În acelaşi timp am dovedit că suntem o comunitate unită, în care respectul reciproc şi înţelegerea au fost valori care ne-au ţinut aproape. Mi-am propus o campanie electorală curată şi corectă, la finalul căreia cel mai bun să câştige”, a completat Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu.


Publicat  :  august 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare