Incepe vacanța mare!

Sfarsit de an scolar (4)

„Rămas bun, doamna invățătoare! „, „Mi-e dor să mai merg la un ceai”, si alte atâtea melodii legate de școală, colegi și profesori, acestea au fost cântecele cele mai ascultate de către tinerii giurgiuveni, săptămâna aceasta. Sau, cel putin, așa vreau să cred, în speranța că nu am rămas tributar obiceiurilor unor generații în continuă schimbare.

Cu certitudine, singurul lucru care nu s-a schimbat și nu se va schimba niciodată este bucuria sfârșitului de an scolar, acel sentiment de descătușare și libertate, știind că urmează 3 luni de vacanță, momentul cel mai așteptat de către toți elevii.

Bineînțeles că sunt trăiri și sentimente amestecate: fericirea vacanței, despărțirea de colega pe care timp de patru ani ai iubit-o în secret, lacrimile doamnei învățătoare, sau competiția pentru a reuși la o facultate cât mai bună. Totul face parte din momentele pe care fiecare adult și le amintește cu cea mai caldă nostalgie. De astăzi școala s-a incheiat. Felicitări premiantilor, gând bun tuturor elevilor și cadrelor didactice .
Vacanță fericită!


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare