În timp ce preţurile la toate produsele agroalimentare au luat-o razna, Ministerul Agriculturii şi direcţiile agricole judeţene sunt preocupate de acţiuni de imagine

ziua recoltei

O astfel de manifestare, organizată doar pentru faptul că este sarcină de serviciu trasată de către conducerea Ministerului Agriculturii, va avea loc în următoarele trei weekend-uri şi în curtea Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Giurgiu. Este vorba despre o piaţă volantă de unde, teoretic, giurgiuvenii ar trebui să cumpere produse agroalimentare la preţuri decente.
Spunem teoretic, deoarece acţiunea este organizată după tiparul ultimilor ani: conducerea direcţiei agricole a rugat primarii din zona legumicolă a judeţului să trimită câţiva producători la manifestare, iar responsabilii instituţiei din aceste zone trebuie să fie prezenţi la acţiune pentru a marca evenimentul. Preţurile vor fi, cu siguranţă, mult mai scumpe decât în Piaţa Centrală, iar toată lumea va merge acasă pe la ora 13.
Pentru zilele de 9 şi 10 octombrie, conducerea DAJ Giurgiu anunţă o altă acţiune, cunoscută de către giurgiuveni sub numele: Ziua Recoltei.
În premieră, în acest an evenimentul se va desfăşura pe pietonala de pe str. Mircea cel Bătrân. Ordinele de partid au fost clare: primarul Adrian Anghelescu are nevoie de o noua acţiune de imagine, pe principiul, dacă nu aveţi pâine, cel puţin circ să fie!


Publicat  :  septembrie 9, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare